Wat is Lifecoaching Outdoor?

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?

Lifecoaching onderzoekt deze 3 levensvragen. Het is een vorm van coaching waarbij je je geluksgevoel en tevredenheid vergroot.

Loop jij ook wel eens met deze vragen rond?

  • Waarom heb ik zo vaak last van belemmerende gedachten?
  • Waarom heb ik zoveel plannen en lukt het me niet ze uit te voeren?
  • Waarom vergelijk ik mezelf zo vaak met anderen?
  • Wat maakt dat collega’s  zo makkelijk over mijn  grenzen  gaan?
  • Waarom gedraag ik me in gezelschap anders dan ik  zou willen?
  • Waarom lukt het me niet voldoende voor mezelf op te komen?
  • Ik ben uitgeput als ik uit mijn werk kom. Hoe kan ik dit veranderen?
  • Wat maakt dat ik steeds in een valkuil terecht kom in mijn relatie?

Lifecoaching outdoor: een bijzondere  manier voor antwoorden op  je vragen

“Margreet heeft bij mij de RET-methode gebruikt. Mijn gedachten raakten vaak in een negatieve spiraal. Ik maakte me over veel dingen zorgen. Ik werd somber. Door de stappen die ik zette in de cirkel met vragen, ontdekte ik dat ik zelf een streep kon trekken door mijn gedachten. Ik trok letterlijk, met mijn voet, een streep door de cirkel in het zand.  In het dagelijks leven trek ik nu regelmatig een streep door gedachten die mij somber maken. Ik zet er positieve gedachten voor in de plaats. Ik merk dat ik me  sterker en blijer voel en dat ik zelf verandering kan aanbrengen in mijn sombere gedachten.”
Johan

Waarom outdoor coaching?

Binnen kan toch ook?

De natuur helpt bij het vinden van je antwoorden. Ze geeft rust en ontspanning en via de beelden in de natuur kom je makkelijker tot inzichten. Je begrijpt ineens waar die angst vandaan komt om je mond open te doen in een groep. Je ziet welke stap je moet nemen in een vastgelopen relatie. Het resultaat is dat je met meer zelfvertrouwen in het leven staat. Je ervaart meer rust. Je bent  energieker  en meer tevreden met jezelf en het leven dat je leidt. Je krijgt weer de regie over je eigen leven.

Praktijk in de natuur:

Ik werk in de natuur. Mijn praktijk bevindt zich dan ook voornamelijk buiten.

Mijn favoriete lifecoachingsplek is Castricum aan Zee. De zee is in beweging, verfrist, geeft en neemt ruimte. De zee doet veel met mij. Ik voel me een geluksvogel om zo dicht bij de zee te wonen! Ik hoop dat de zee jou net zoveel biedt. Ook in de duinen, het bos, een park of langs de bollenvelden komt lifecoaching outdoor tot bloei.

Tarief:

Het tarief voor een individuele lifecoachingsessie  is €75 per uur.

De sessies duren 60 tot 90 minuten.

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Pin It on Pinterest

Share This