Wie ben ik?

Ik ben Margreet. Een rustige , enthousiaste en zonnige persoonlijkheid, die heel blij wordt als mensen met nieuwe inzichten naar huis toe gaan. Mensen voelen zich al snel op hun gemak bij mij. Ze voelen zich beluisterd en gekend.

Opleidingen

Na 25 jaar als lerares in het basisonderwijs gewerkt te hebben, koos ik ervoor om ook op een andere manier met mensen te kunnen werken. Ik heb bij het ATMA instituut in Amersfoort de HBO opleiding tot lifecoach gevolgd met als specialisatie: outdoor. In oktober 2014 heb ik hiervoor mijn diploma behaald. De outdoor variant van lifecoaching is me op het lijf geschreven. Ik ben graag buiten in de natuur  en zelf  ervaar ik dagelijks dat de natuur mij rust en inspiratie geeft. Mogen werken in de natuur is voor mij een cadeautje!

In 2018 volgde ik bij het ATMA instituut de training Energetisch Lichaamswerk bij Carin Mannak. Daar werd ik heel blij en enthousiast van. Ik merkte dat ik zelf heel rustig werd en in een diepere laag van ontspanning terecht kwam wanneer ik met mijn sessies bezig was. Ik ontdekte dat mijn handen een magisch instrument vormen voor het in gang brengen van processen bij mensen en voor heling van diepe pijnen en blokkades.

 

Regie in eigen hand nemen

In mijn praktijk voor lifecoaching outdoor komen mensen die vast lopen op verschillende gebieden. Last van stress, vastlopen in oude patronen, moeite met communiceren op het werk of in relaties. Soms doe je werk dat niet bij je past, ben je de balans in je leven kwijt, laat je over je grenzen heen lopen of heb je last van je onzekerheid.

Samen ga ik met jou op pad. Vaak komen problemen voort uit een gebrek aan eigenwaarde. Ik spiegel mensen. Ik stel vragen. Ik zet technieken in. Er komen gaandeweg inzichten boven.

Er komen antwoorden op vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik ? Welke mogelijkheden heb ik? Welk besluit neem ik?

 

Missie

Mensen die ik begeleid, ervaren dat ze bewuster en krachtiger in het leven staan na de sessies met mij. Ze zetten stappen om te doen wat ze graag willen.  Belemmeringen worden zichtbaar en aangepakt. De sterke ervaring van het heft weer in eigen hand nemen en kiezen voor je eigen leven, maakt dat je een blijer en levenslustiger mens wordt. Er komen krachten naar boven die je nooit had vermoed. Je zelfvertrouwen groeit enorm! Daar mag ik je in begeleiden en dat doe ik met zonnig enthousiasme!

Mijn missie is : Mensen bewegen om vanuit eigen kracht te leven!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Pin It on Pinterest

Share This