STILTE

In deze hectische wereld is het soms een zoektocht om tot rust te kunnen komen. We worden  opgeslokt door de vele taken die we op ons genomen hebben. Of door wat we allemaal graag willen. Onze gedrevenheid wordt wel eens overschaduwd door een onrustig gevoel van binnen dat maar niet lijkt weg te willen gaan. We gaan op zoek naar innerlijke rust. In de stilte in de natuur kun je die oase van rust en inspiratie vinden. Uiteindelijk kun je in die diepe stilte contact maken met je Bron, je Ziel of hoe je het ook noemen wilt.

Regelmatig organiseert Margreet Stilteactiviteiten in groepsverband. Voel je welkom om het een keer mee te maken!

STILTE SPIRAALLOOP

Eeuwenlang gebruikten natuurvolken de Spiraal als levenssymbool. Tijdens deze stille loop, teken je je eigen levensgrote Spiraal op het strand. Daarna loop je de Spiraal van buiten naar binnen en kom je bij je diepste kern. In het midden van de Spiraal laat je de gevoelens of situaties die je niet langer wilt in je leven, los.

Het resultaat is een enorm gevoel van bevrijding!

 

ZONDAG 29 SEPTEMBER 2019
8.00 – 10.30 uur
Omgeving duinen/strand achterzijde Camping Bakkum Noordhollands Duinreservaat                                                    €25

Op de vroege zondagmorgen ontmoeten we elkaar bij de fietsenstalling aan de achterzijde van Camping Bakkum. We drinken thee/koffie met elkaar en Margreet geeft uitleg over de Stilte Spiraalloop. Na een grondingsoefening wandelen we in stilte naar het strand bij Bad Noord. Daar gaan we aan de slag met onze Spiraal. In alle rust.

Nadat ieder zijn/haar eigen Spiraalloop heeft volbracht, wandelen we verder in stilte over het strand en door de duinen terug naar onze beginplek. Daar is mogelijkheid om te delen wat je ervaren hebt.

Zin om het mee te beleven?! Geef je snel op!!!

Wanneer je je opgegeven en betaald hebt, krijg je de laatste praktische informatie toegestuurd via de mail,  in de week voor 29 september.

Opgeven bij Margreet:

rozequarts@hotmail.com

Pin It on Pinterest

Share This